Cum a fost la Demo Heco: Demonstratii cu suruburile de beton si holzsuruburile Heco Schrauben

1968
0
Share:

Intre 20-22 februarie am gazduit o serie de demonstratii la sediul Mafcom, cu suruburile de beton si holzsuruburile din gama profesionala HECO Schrauben (un producator specializat in fixari in beton si imbinari lemn-lemn).

Printre produsele testate la eveniment, s-au numarat surubul Heco Unix pentru podele, surubul HECO Ufix pentru Mdf, familia HECO Topix, dar si surubul pentru beton HECO Multi Monti de 12×240 mm.

Acesta din urma a fost cel mai atragator produs pentru public, si a trezit interesul constructorilor participanti la eveniment. El este ideal pentru prinderea cosoroabei pe placa sau centura de beton armat, dar poate fi folosit si la alte imbinari lemn-beton.

Constructorii si dulgherii din Cluj si imprejurimi au venit sa vada cum functioneaza produsele HECO si sa profite de promotiile noastre. Toti participantii au plecat acasa cu un creion HECO pentru dulgheri, iar cei care au cumparat produse au primit alte cadouri (pixuri Heco, metri de tamplarie sau seturi de biti la alegere, in functie de valoarea cosului de cumparaturi).

O mare parte dintre ei au fost curiosi sa afle mai multe despre suruburile si holzsuruburile HECO, si si-au propus sa foloseasca aceste produse in proiectele lor de constructii incepand cu luna martie.

Toate produsele HECO dispun de certificare ETA si sunt realizate respectand urmatoarele principii: calitate, inovatie si siguranta in exploatare.

A fost primul eveniment de acest gen organizat de noi, dar cu siguranta nu si ultimul. Te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla primul cand vor avea loc evenimentele viitoare.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.