Demonstratii Milwaukee Tools

2934
2
Share:

In luna noiembrie va asteptam la un eveniment dedicat meseriasilor. Invitam toti profesionistii sau curiosii sa ni se alature la evenimentul Milwaukee Tools Demo ce se va desfasura in 27 noiembrie.

Daca ai curiozitati sau intrebari despre produsele profesionale Milwaukee Tools, reprezentantii acestei companii sunt pregatiti cu raspunsuri, indicatii si demonstratii.

Vino in 27 noiembrie la showroom-ul nostru (Bulevardul Muncii nr. 16, Cluj-Napoca), intre orele 9:00-16:00, si testeaza toate produsele profesionale din gama Milwaukee Tools.

In cadrul evenimentului cei care vor cumpara produse din gama vor avea un discount de 8% la produsele achizitionate din depozit sau la cele comandate online.

Fii la curent cu noutatile si accepta invitatia noastra accesand evenimentul nostru de Facebook aici.

Expozant: Milwaukee Electric Tool
Milwaukee Electric Tool Corporation a fost fondata in 1924 si este o companie care produce scule electrice profesionale fiabile si rezistente celor mai dure incercari.

Organizator: MAFCOM
MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca este unul din cei mai importanti furnizori de scule de mana, unelte, echipamente si materiale pentru sudura, echipamente de protectie, orientat spre vanzarea en-gros si en-detail de scule, aparatura si echipamente, atat catre consumatorul final cat si catre cei industriali si distribuitori.

Share:

2 comments

  1. Ianosi Dorian 15 noiembrie, 2019 at 20:00 Comentariu

    Mi se pare atractiva aceasta prezentare,dar am si o mare rugaminte,ajutati-ma cu denumirea produselor pe care le pot gasi la Dvs permanent,de la aceasta prestigioasa firma MILWAUKEE.Va multumesc
    Cu multa gratitudie

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.