Demonstratii produse EJOT

1165
0
Share:
eveniment demonstratii produse ejot

In perioada 9 – 11 Martie va asteptam la un eveniment dedicat mesterilor si meseriasilor.  Invitam profesionistii si pasionatii din domeniu la eveniment sa descopere solutii noi de prindere pentru diferite suprafete.

In cadrul evenimentului veti putea testa diferite suruburi si dibluri:

Suruburi autoperforante  

Dibluri cu surub BCA, caramida cu goluri

Dibluri pentru termosistem

Daca ai curiozitati sau intrebari despre produsele profesionale EJOT, reprezentantii acestei companii sunt pregatiti cu raspunsuri, indicatii si demonstratii.

Fii la curent cu inovatiile din domeniul constructiilor si accepta invitatia noastra accesand evenimentul nostru de Facebook. Participa la testele si demonstratiile din cadrul evenimentului si descopera care solutii se potrivesc pentru proiectele tale.

Evenimentul va fi la sediul Mafcom de pe Bulevardul Muncii nr. 16 din Cluj-Napoca.

Expozant: EJOT

EJOT Romania este filiala holdingului german Ejot Holding GmbH & Co KG, producator si lider mondial pentru elemente si accesorii de fixare in constructii. In plus, suntem parte a Aliantei de fixare Global (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologiei de fixare.

EJOT se adreseaza direct specialistilor, antreprenorilor, montatorilor si firmelor de constructii, oferindu-le produse si servicii de cea mai inalta calitate. Astfel, echipa EJOT stabileste contacte directe cu potentialii parteneri, acorda consultanta si servicii in domeniu, participa la targuri specializate, sustin conferinte si seminarii pe teme specifice.

Organizator: MAFCOM

MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca este unul din cei mai importanti furnizori de scule de mana, unelte, echipamente si materiale pentru sudura, echipamente de protectie, orientat spre vanzarea en-gros si en-detail de scule, aparatura si echipamente, atat catre consumatorul final cat si catre cei industriali si distribuitori.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.