EVENIMENT MAFCOM ȘI HECO SCHRAUBEN 21-24 FEBRUARIE

227
0
Share:

Mafcom și HECO Schrauben organizează un eveniment dedicat meseriașilor în perioada 21-24 februarie 2023 în Cluj-Napoca.

Invităm toți curioșii și profesioniștii să ni se alăture la demonstrațiile despre soluții de fixare pentru lemn și beton la showroom-ul nostru.

📍 Evenimentul va avea loc la sediul Mafcom de pe Bulevardul Muncii nr. 16 din Cluj-Napoca.

Dacă fixezi balustrade, stâlpi, aparate de aer condiționat, garduri și porți în beton sau îți construiești o casă din lemn, un acoperiș, un foișor sau corpuri de mobilier, atunci te așteptăm cu multe surprize, promoții și posibilitatea de a testa ultimele noutăți ale producătorului româno-german de șuruburi, HECO-Schrauben.

Dacă ai curiozități sau întrebări despre produsele profesionale HECO-Schrauben, reprezentanții acestei companii sunt pregătiți cu răspunsuri, indicații și demonstrații.

👉🏻 Eveniment Facebook aici.

❗ INTRARE LIBERĂ ❗

______________________

Expozant: Heco Schrauben

Brandul Heco este reprezentat de produsele sale inovative și de înaltă calitate de mai bine de 130 de ani. Heco este o companie de familie cu o lungă tradiție, a cărei puncte forte stau în inovarea continuă a produselor, respectul pe care-l oferă calității, dar și a angajamentului pe care aceștia și l-au asumat față de regiunea Schramberg.

Organizator: MAFCOM

MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca este unul din cei mai importanți furnizori de scule de mână, unelte, echipamente și materiale pentru sudură, echipamente de protecție, orientat spre vânzarea en-gros și en-detail de scule, aparatură și echipamente, atât către consumatorul final cât și către cei industriali și distribuitori.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.