Demonstratii produse HECO

736
0
Share:
eveniment demonstratii heco

În perioada 24 – 28 Februarie va asteptam la un eveniment dedicat meseriasilor.

Invitam toti curiosii si profesionistii sa ni se alature la demonstratiile suruburilor de lemn si de beton HECO la showroom-ul nostru de pe Bulevardul Muncii nr. 16 din Cluj-Napoca.

Veti avea sansa sa gasiti solutii inovative si de cea mai buna calitate daca doriti sa prindeti o poarta, un gard sau o balustrada in beton, daca planuiti sa construiti un acoperis, un foisor sau corpuri de mobilier.

Cei care testeaza produsele HECO pot castiga numeroase premii, precum:

  • veste de lucru
  • seturi de biti
  • creioane si metre de tamplar
  • sepci / tricouri si alte surprize

Daca ai curiozitati sau intrebari despre produsele profesionale Heco Schrauben, reprezentantii acestei companii sunt pregatiti cu raspunsuri, indicatii si demonstratii.

Fii la curent cu noutatile si accepta invitatia noastra accesand evenimentul nostru de Facebook aici.

Expozant: Heco Schrauben

Brandul Heco este reprezentat de produsele sale inovative si de inalta calitate de mai bine de 130 de ani. Heco este o companie de familie cu o lunga traditie, a carei puncte forte stau in inovarea continua a produselor, respectul pe care-l ofera calitatii, dar si a angajamentului pe care acestia si l-au asumat fata de regiunea Schramberg.

Organizator: MAFCOM

MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca este unul din cei mai importanti furnizori de scule de mana, unelte, echipamente si materiale pentru sudura, echipamente de protectie, orientat spre vanzarea en-gros si en-detail de scule, aparatura si echipamente, atat catre consumatorul final cat si catre cei industriali si distribuitori.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.