Eveniment Mafcom și Klingspor 22-23 septembrie 2021

622
0
Share:

În perioada 22-23 septembrie Mafcom și Klingspor vă așteaptă cu mic și mare la un eveniment dedicat meseriașilor și nu numai. Invităm curioșii, profesioniștii și cunoscătorii să participe la demonstrațiile Klingspor de materiale abrazive:

  • Role, benzi și coli abrazive;
  • Discuri de tăiere și polizare;
  • Perii abrazive și discuri diamantate.

Dacă ai curiozități sau întrebări despre produsele profesionale Klingspor, reprezentanții acestei companii sunt pregătiți cu răspunsuri, indicații și demonstrații.

Fii la curent cu noutățile și acceptă invitația noastră accesând evenimentul nostru de Facebook -> https://fb.me/e/1JYRimUNB

Ce mai avem pregătit pentru persoanele care ne vor călca pragul?

Pe perioada evenimentului dispuneți de 10% discount la materialele Klingspor cumpărate.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Expozant: Klingspor

-> https://www.klingspor.ro/

Klingspor este o companie de familie organizată pe plan internațional, puternică și inovatoare pe piața sculelor de modelare a suprafețelor și prelucrare prin șlefuire. Principalele domenii de activitate sunt abrazivele pe suport, precum și discurile de debitare și șlefuire.

De la înființarea întreprinderii din anul 1893 au influențat istoria șlefuirii moderne prin numeroase inovații. Discurile de tăiere și de polizare cu turație ridicată, discurile lamelare frontale și periile abrazive sunt doar câteva din produsele abrazive îmbunătățite semnificativ de noi și introduse cu succes în producția de serie.

Organizator: MAFCOM

-> http://www.mafcom.ro/

-> https://www.sculesiechipamente.ro/

MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca este unul din cei mai importanți furnizori de scule de mână, unelte, echipamente și materiale pentru sudură, echipamente de protecție, orientat spre vânzarea en-gros și en-detail de scule, aparatură și echipamente, atât către consumatorul final cât și către cei industriali și distribuitori.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.