Afla cum a fost la a doua editie de demonstratii HECO Schrauben

1067
0
Share:

In perioada 5-7 Martie la sediul Mafcom am sustinut o serie de demonstratii unde am testat organele de asamblare HECO Schrauben. Peste 45 de profesionisti , distribuitori s-au oprit la standul reprezentantilor HECO pentru a testa produsele expuse.

Cele mai testate produse de la stand au fost surubul de beton HECO Multi-Monti, surubul pentru dulgherie HECO Topix si surubul pentru dusumele si lambriuri Unix-Top. Suruburile HECO au ca etalon inovatia, calitatea si siguranta oferite si sunt destinate cu precadere profesionistilor

Evenimentul s-a adresat constructorilor si dulgherilor din Cluj si imprejurimi care au dorit sa afle cele mai noi si inovative metode de fixare. Toti participantii au primit un creion HECO pentru dulgheri, iar cei care au cumparat produse au primit alte cadouri (pixuri HECO, metri de tamplarie sau seturi de biti la alegere, in functie de valoarea cosului de cumparaturi).

Ne-am bucurat de o audienta diversificata, stand-ul fiind vizitat de persoane din toate categoriile: distribuitori, montatori de echipamente electrice, constructori, dulgheri si utilizatori DIY.

 

Evenimentul s-a aflat la a doua editie, insa cu siguranta nu va ultimul eveniment de acest profil. Daca vrei sa afli cand vom mai organiza astfel de demonstratii, urmareste-ne in continuare sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru. Nu uita ca primesti 5% reducere la prima comanda daca te abonezi la newsletter.

Verifica intreaga gama de organe de asamblare HECO Schrauben aici.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.