Heco Schrauben revine cu o noua serie de demonstratii

728
0
Share:

Toamna vine cu surprize si evenimente frumoase la noi la sediu. Invitam toti profesionistii sau curiosii sa ni se alature la evenimentul Heco ce se va desfasura in perioada 23-27 septembrie.

Daca ai curiozitati sau intrebari despre organele de asamblare marca HECO Schrauben, reprezentantii Heco sunt pregatiti cu raspunsuri si indicatii, dar si cu premii.

Vino intre 23 si 27 septembrie la showroom-ul nostru (Bulevardul Muncii nr. 16, Cluj-Napoca), intre orele 9:00-16:00, participa la demonstratii si poti castiga o masina de gaurit la finalul celor 5 zile.

In cadrul evenimentului cei care vor cumpara produse Heco, vor avea parte de premii:

  • Un pix sau creion HECO pentru cine achizitionează produsele HECO, indiferent de cantitatea cumparata
  • Un metru de dulgherie pentru cei care cumpara produse HECO in valoare de minim 200 RON
  • Un set de biti HECO pentru cei care cumpara produse in valoare de minim 400 RON

Fii la curent cu noutatile si accepta invitatia noastra accesand evenimentul nostru aici.

Expozant: Heco Schrauben
Brandul Heco este reprezentat de produsele sale inovative si de inalta calitate de mai bine de 130 de ani. Heco este o companie de familie cu o lunga traditie, a carei puncte forte stau in inovarea continua a produselor, respectul pe care-l ofera calitatii, dar si a angajamentului pe care acestia si l-au asumat fata de regiunea Schramberg.

Organizator: MAFCOM
MAFCOM Prod-Impex Cluj-Napoca este unul din cei mai importanti furnizori de scule de mana, unelte, echipamente si materiale pentru sudura, echipamente de protectie, orientat spre vanzarea en-gros si en-detail de scule, aparatura si echipamente, atat catre consumatorul final cat si catre cei industriali si distribuitori.

Share:

Lasa un comentariu

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.